Particuliere Verzekeringen

Verzekering Tuinbouw

Ben jij ondernemer op het gebied van glastuinbouw? Dan kunnen wij je uitstekend helpen. Wij beschikken over de mogelijkheid om je goed te adviseren op het gebied van passende verzekeringen voor bijvoorbeeld jouw gewas maar uiteraard ook op het gebied van jouw kassen en inventaris. Onze adviseur Jacco van Egmond heeft als kwekerszoon een tuindersachtergrond en heeft de tuinbouwschool destijds uitstekend gecombineerd met een verzekeringsopleiding. Alles om je goed van dienst te kunnen zijn.

Daarnaast beschikt ons kantoor over de mogelijkheid om te kunnen bemiddelen voor verzekeraar Interpolis Agro. Deze verzekeraar heeft met haar Bedrijven Compact Polis (BCP) een gericht pakket ontwikkeld voor de tuinders. Ook de ondersteuning vanuit deze verzekeraar is (met haar vele specialisten vaak met een groene achtergrond) uitstekend te noemen. Men spreekt als het ware de taal.

Ben je geïnteresseerd in een vrijblijvend gesprek onder het genot van een kopje koffie? Neem dan gerust contact op met onze adviseur Jacco van Egmond.

Graag tot dan!

Heb je behoefte aan een verzekering vraag het ons, we denken met je mee.
Vul het contactformulier in of bel 071 402 41 41.

Call Now Button