Particuliere Verzekeringen

16 maart 2020

Gelet op de ontwikkelingen van vandaag en de richtlijnen die door het RIVM en de ministeries zijn uitgezet zullen ook wij onze verantwoording moeten nemen. De belangrijkste maatregelen op een rij:

✅ ons kantoor blijft geopend maar wij werken zoveel mogelijk vanuit huis, dit zal geen consequenties hebben voor onze bereikbaarheid;

✅ bezichtigingen, taxaties en adviesgesprekken gaan gewoon door, maar wel onder strikte voorwaarden, wij nemen een afstand van minimaal 1,5 meter en gaan met maximaal 3 personen (inclusief makelaar) naar binnen;

✅ we vragen kijkers geen kinderen mee te nemen, deze kunnen onvoldoende in de gaten worden gehouden;

✅ tenslotte willen wij al onze klanten vragen een afspraak met ons tijdig te annuleren in geval van klachten als neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts, een en ander zoals opgenomen in de richtlijnen van de overheid.

Wij dragen de verantwoording niet alleen voor onze medewerkers, maar ook voor onze opdrachtgevers van wie de woningen bezocht worden.

Wij zullen er naar streven zoveel mogelijk van onze afspraken door te laten gaan. In alle gevallen kijken we naar wat de mogelijkheden zijn om een en ander digitaal of telefonisch af te handelen of bijvoorbeeld te verplaatsen naar een later moment.

Het zijn bijzondere maatregelen maar wij verwachten dat u en de kijkers daar respect voor zult hebben. Hiermee dragen wij allemaal ons steentje bij om het virus klein te krijgen!

Call Now Button