Particuliere Verzekeringen

DE KOSTEN VAN ONS VERZEKERINGSADVIES

Allereerst plannen wij een voor jou vrijblijvend kennismakingsgesprek bij ons op kantoor. Tijdens dit gesprek informeren wij jou over onze wijze van dienstverlening en de kosten die daarmee gepaard gaan.

ONS SERVICEABONNEMENT

Als je ervoor kiest om na een advies je verzekeringen en financiële producten via ons af te sluiten, dan kun je ervoor kiezen om ons serviceabonnement af te sluiten. Door het serviceabonnement ben jij gegarandeerd van persoonlijk advies d.m.v. je eigen adviseur. Er zijn 3 type abonnementen:

 1. Service Advies Pakket verzekeringen (€ 10,00 per maand)
  • In dit abonnement zit het beheer van al uw particuliere schadeverzekeringen
 2. Service Advies Pakket financieel (€ 12,50 per maand)
  • In dit abonnement zit het beheer van één of meerdere complexe financiële producten. Te denken van o.a. aan: hypotheek, pensioen, overlijdensrisicoverzekering, uitvaartverzekering, woonlastenverzekering en bijvoorbeeld een fiscale bankspaarrekening.
 3. Service Advies Pakket verzekeringen en financieel, dus een combinatie van 1 en 2 (€ 15,00 per maand)
  • In dit abonnement zit het beheer van al uw schadeverzekeringen en al uw complexe financiële producten incl. uw hypotheek en pensioen.
 4. Het belastingaangifte abonnement (€ 6,00 per maand)
  • Deze is alleen te combineren met een van de bovenstaande pakketten/abonnementen. Met deze uitbreiding verzorgen wij de voorlopige teruggave en definitieve particuliere aangifte inkomstenbelasting voor u en uw fiscale partner.

Heb je behoefte aan een verzekering vraag het ons, wij denken met je mee.
Vul het contactformulier in of bel 071 402 41 41.

Call Now Button