Zakelijke Verzekeringen

Zakelijke Verzekeringen

Risico’s nemen hoort bij succesvol ondernemen. Je kunt nu eenmaal niet alles zeker weten. Het is essentieel dat je goed nadenkt over de risico’s en onzekerheden die je -financieel- wilt afdekken. Er zijn immers risico’s die de bedrijfscontinuïteit ernstig in gevaar kunnen brengen. Als onafhankelijk assurantie-adviseur voor het midden- en kleinbedrijf helpt Van Egmond van Hirtum je graag om de risico’s voor je bedrijf in kaart te brengen en zo kostenefficiënt mogelijk af te dekken. Of niet, maar dan neem je in ieder geval een weloverwogen besluit en voorkom je mogelijk onaangename verrassingen.

Risicoanalyse

Geen bedrijf is hetzelfde. Elk bedrijfstak heeft met zijn eigen bedrijfsrisico’s te maken. Met onze expertise op het gebied van risicomanagement, kunnen wij een heldere analyse maken van de risico’s die jouw bedrijf loopt. We verdiepen ons in alle aspecten en bepalen gezamenlijk de zakelijke doelstellingen. Vervolgens inventariseren we welke gevaren het voortbestaan van je business kunnen aantasten, welke preventiemaatregelen je kunt nemen én welke risico’s met onverwachte omvangrijke financiële gevolgen je kunt verzekeren.

Zo heb je inzicht welke risico’s je beter niet zelf kunt óf wilt dragen. Op basis van die informatie stellen wij een verzekeringspakket op maat samen. Daarbij zijn kwaliteit en stabiliteit de kernwoorden. Zodat jij weet waar je aan toe bent. Een goed verzekeringspakket doet precies dat wat het belooft, op het moment dat je het ’t hardst nodig hebt.

Bedrijfsverzekeringen

Wij kunnen een verzekeringspakket op maat samenstellen op het gebied van bijvoorbeeld bedrijfsschade, opstal, inventaris, rechtsbijstand, wagenpark, elektronica, werkmateriaal, ziektekosten, ongevallen en verzuim. Wil je meer informatie over de verschillende bedrijfsverzekeringen en onze dienstverlening? Neem contact met ons op. We praten graag verder over de verschillende mogelijkheden. Uiteraard hoort daar een goede kop koffie bij.

 

Verzekering tuinbouw

Tot ziens? Bel 071 402 41 41 of vul het contactformulier in.

Call Now Button