Van Egmond Van Hirtum verzekeringen

Vacature
Commercieel medewerker verzekeringen

Wil jij deel uitmaken van een dynamisch en gezellig team en jouw administratieve en commerciële talent inzetten bij het verwerken en adviseren van particuliere en zakelijke polissen? Dan is deze functie bij Van Egmond Van Hirtum Verzekeringen iets voor jou!

Wie zijn wij?

Van Egmond Van Hirtum Verzekeringen is een toonaangevend bedrijf in de regio dat gespecialiseerd is in het adviseren en op maat verzekeren van particulieren en zakelijke MKB-relaties. Met ons team van 8 deskundige professionals streven wij ernaar om vergaande service en kwaliteit te bieden aan onze gewaardeerde klanten.

Jouw uitdaging!

Als administratief en commercieel midoffice medewerker Verzekeringen krijg je een dynamische rol waarin je verantwoordelijk bent voor het verwerken en adviseren van zowel particuliere als zakelijke polissen. Je bent de rechterhand van de commercieel adviseurs bij het behartigen van de verzekeringsbehoeften van onze klanten. Je zult betrokken zijn bij het opstellen van offertes, het beheren en uitbreiden van de klantenportefeuille en de verwerking van de wijzigingen.

Wat hebben wij te bieden?

Wij waarderen talent en bieden de juiste kandidaat een aantrekkelijk beloningspakket,
waaronder:

  • Een competitief salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden die in overeenstemming zijn met jouw ervaring en prestaties.
  • Een collectieve pensioenregeling om jouw toekomst veilig te stellen.
  • Mogelijkheden voor persoonlijke en professionele ontwikkeling, inclusief studiemogelijkheden, zodat je je vaardigheden kunt blijven verbeteren en doorgroeimogelijkheden kunt verkennen.
  • Een stimulerende en ondersteunende werkomgeving waarin je wordt aangemoedigd je beste werk te leveren.
  • Flexibiliteit in werktijden om een goede balans tussen werk en privé mogelijk te maken.

Wat verwachten we van jou?

Om in aanmerking te komen voor deze uitdagende functie, verwachten we het volgende van jou:

  • Je bent in het bezit van de vereiste diploma’s, waaronder Wft Basis, Wft Schade particulier & zakelijk en het liefst ook Wft Inkomen.
  • Je hebt een sterke affiniteit met verzekeringen en bent in staat om de behoeften van klanten te begrijpen en te vertalen in de producten.
  • Je hebt goede administratieve en commerciële vaardigheden en bent in staat om bestaande klantrelaties te onderhouden en uit te breiden.
  • Ervaring in de verzekeringsadviesbranche is een sterke pré.
  • Je hebt een positieve, enthousiaste en energieke houding. Je bent communicatief sterk en kunt goed luisteren naar de wensen en behoeften van klanten. Bovendien heb je een passie om onze klanten op het hoogste niveau van dienstverlening te bedienen.

Ben jij er klaar voor die gedreven administratieve en commercieel medewerker verzekeringen te worden die wij zoeken? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar corinda@eghi.nl.

We kijken ernaar uit om van je te horen!

Call Now Button