Heb jij ook financiële (on)rust?!

man met financiële onrust

Ligt het nu aan mij of is het werkelijk zo dat steeds meer mensen financiële onrust ervaren. Of was deze onrust er wellicht altijd al en ben ik mij er meer bewust van geworden?

Natuurlijk is het ontstaan van financiële onrust nooit leuk. Het geeft immers het onbehagelijke gevoel van  onzekerheid en in sommige gevallen zelfs stress. De meesten van ons willen nu eenmaal graag weten waar we aan toe zijn, dat geeft ruimte om te leven.

Als financieel adviseur mag ik hier vaak een prachtige rol in vervullen. Vragen die ik vaak krijg zijn bijvoorbeeld:

  • Hoe ziet mijn inkomen eruit als ik met pensioen ga?
  • Kan ik eerder stoppen met werken?
  • Hoe ontwikkelen mijn uitgaven zich naar de toekomst toe?
  • Kan ik die ene grote uitgave op termijn wel doen?
  • Wat als ik kom te overlijden, hoe staat mijn gezin er dan voor?
  • Wat als ik arbeidsongeschikt raak, kan ik dan in mijn huis blijven wonen?

Allemaal vragen die ons mensen flink kunnen bezig houden. Om daarin inzicht en antwoorden te kunnen bieden ervaar ik dan ook als zeer dankbaar werk. Ik maak als het ware een foto van de huidige financiële situatie om dit vervolgens te vertalen in een film naar de toekomst toe. Deze film bekijken we samen, persoonlijk en betrokken.

Voor het maken van een afspraak kunt u bellen naar 071-4024141

Uw adviseur,

Jacco van Egmond FFP CFP®

Van Egmond Van Hirtum assurantien

https://www.vanegmondvanhirtum.nl/contact/

 

Het bericht Heb jij ook financiële (on)rust?! verscheen eerst op Habithuis.

Call Now Button