Besparen op uw energiekosten? Regelen wij voor u!

Energie Switch service

U kent het wel, die vervelende telefoontjes of mensen aan de deur die u een nieuw energiecontract aanbieden. Vaak zit u hier niet op te wachten. Enerzijds omdat het weer veel gedoe is en anderzijds ervaart men het vergelijken toch vaak als erg lastig. En is de aanbieder wel onafhankelijk, of adviseert men van WC eend toch vooral WC eend?

Energie switch service

Gelet op de hierboven genoemde drempels hebben wij een mooie oplossing voor onze klanten bedacht; de energie switch service. Aangesloten klanten ontvangen bij het activeren van deze service een e-mail met een aantal vragen omtrent het energieverbruik. Vervolgens gaan wij geheel onafhankelijk na welke energieleverancier het beste bij u past en sluiten het contract voor u over. U hoeft hiervoor zelf verder niets te doen. Per e-mail blijft u goed op de hoogte voor wat betreft de opzegging van uw huidige contract als ook de aanmelding bij uw nieuwe energieleverancier.

Jaarlijkse automatisch switch

Na afloop van het eerste jaar voeren wij opnieuw marktonderzoek uit en sluiten wij uw energiecontract automatisch over naar een voor u passende energieleverancier. Door jaarlijks te switchen kunt u flink besparen op uw energiekosten. Dit heeft enerzijds te maken met de tarieven die energieleveranciers voeren en anderzijds met welkoms kortingen die u ontvangt bij het overstappen. Onze service biedt daarmee de laagste prijsgarantie op uw energiecontract.

Flinke besparing in 2020

Wij helpen op deze manier al honderden klanten met hun energiecontract. Doordat deze mensen tijdig weer over stappen naar een betere aanbieding, hebben wij in 2020 totaal zo’n € 50.000 voor onze klanten kunnen besparen. Zeker in deze moeilijke tijden een mooi extraatje!

Wilt u meer weten over onze energie switch service als aanvulling op onze reguliere dienstverlening op het gebied van verzekeringen, bankzaken en hypotheken horen wij dat graag!

Het bericht Besparen op uw energiekosten? Regelen wij voor u! verscheen eerst op Habithuis.

Call Now Button