Vergeet niet om je zonnepalen of nieuwe laadpaal te verzekeren!

 

We willen je graag informeren over een belangrijk aspect van zonnepanelen en laadpalen en de dekking op jouw woonhuisverzekering. Veel mensen zijn zich er niet van bewust dat het belangrijk is om deze veranderingen in huis te melden aan de verzekering.

Wanneer je zonnepanelen of een laadpaal laat installeren, verander je namelijk het risico van je huis. Dit kan gevolgen hebben voor de dekking van je verzekering, mocht er onverhoopt iets gebeuren. Het is daarom belangrijk om ons op de hoogte te stellen van deze veranderingen, zodat wij de polis kunnen aanpassen en er voor zorgen dat je de juiste dekking krijgt.

Daarnaast kan het ook zo zijn dat je verzekeraar eisen stelt aan de installatie van de zonnepanelen of laadpaal. Zo kan het zijn dat de installatie moet worden gedaan door een erkend installatiebedrijf of dat er bepaalde veiligheidsvoorschriften moeten worden nageleefd. Door deze eisen op te volgen, voorkom je dat er problemen ontstaan bij eventuele schade of ongevallen.
Kortom, zorg ervoor dat je verzekeraar op de hoogte is van veranderingen in je huis, zoals de installatie van zonnepanelen of een laadpaal. Op deze manier ben je verzekerd van de juiste dekking en voorkom je onnodige problemen.

Zijn er andere zaken waarbij je je afvraagt of en hoe deze verzekert zijn? Laat het ons weten.

Plaats een reactie

Call Now Button